Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@13:43:26 GMT

آغاز محرم 1399 چه تاریخی است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۵۱۳۷

آغاز محرم 1399 چه تاریخی است؟

عاشورا و تاسوعای حسینی از مهم ترین روزها در تاریخ اسلام برای شیعیان است که در آن حماسه کربلا و شهادت حضرت امام حسین (ع) اتفاق افتاده است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، ماه مُحَرّم یا محرم الحرام اولین ماه قمری است که یادآور مصیبت بزرگ سید الشهداء علیه السلام و ماه اندوه و حزن شیعیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت نامگذاری این ماه به نام محرم الحرام، حرام بودن جنگ در این ماه حتی در زمان جاهلیت اعراب بود. مسلمانان در این ماه و ماه صفر به عزاداری برای سالار شهیدان امام حسین علیه السلام می پردازند.
امام حسین علیه السلام در محرم سال 61 هجری به دعوت مردم کوفه راهی کوفه شد و با بی وفایی کوفیان مواجه شد و در دشت کربلا در روزهای تاسوعا و عاشورا که روز نهم و دهم محرم می باشد او و یارانش به مظلومانه ترین شیوه ممکن به شهادت رسیدند.

در این ماه و خصوصا در ده روز آغازین آن هر کدام از شیعیان بلکه هر مسلمانی وظیفه دارد تا حزن و اندوه خویش را در عزای فرزند رسول خدا صلی الله علیه وآله ابراز نماید گریستن درعزای امام حسین علیه السلام، سیاه پوشیدن، شرکت در مجالس عزا، برپاکردن مجالس عزا ویا کمکهای مادی ومعنوی در بهتر برگزارشدن این مجالس، راه انداختن دسته جات عزاداری و هر عملی که مصداق اقامه عزا برای سیدالشهداء علیه السلام باشد در تقرب انسان به خدای متعال نقش بسیار مهمی دارد.


تاریخ ماه محرم امسال

شروع یا روز اول (یکم) ماه محرم سال 1442 قمری برابر با روز جمعه 31 مرداد 1399 خورشیدی و مصادف با 21 اوت 2020 میلادی میباشد. شب اول عزاداری ماه محرم برابر با پنجشنبه 30 مرداد است.
پایان یا روز آخر (بیست و نهم) ماه محرم سال 1442 قمری برابر با روز جمعه 28 شهریور 1399 خورشیدی و مصادف با 18 سپتامبر 2020 میلادی میباشد.

 

تاریخ تاسوعا و عاشورا

روز 8 شهریور ماه روز تاسوعا و روز 9 شهریور ماه روز عاشورا است.

تاریخ اربعین99

روز 17 مهر روز اربعین حسینی است.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: آغاز محرم 1399 عاشورا و تاسوعای حسینی 99 علیه السلام امام حسین ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

دَخَلتُ على أبی الحسَنِ العَسکرِیِّ علیه ‏السلام فقالَ: «أینَ کُنتَ؟ فَقُلتُ: زُرْتُ الحُسینَ علیه ‏السلام، قالَ: أما إنّکَ لو زُرْتَ قَبرَ عبدِ العظیمِ عِندَکُم لَکُنتَ کَمَن زارَ الحُسینَ بنَ عَلِیٍّ علیهماالسلام؛» «راوی: یکى از اهالى رى گفت: خدمت امام هادى علیه ‏السلام مشرّف شدم. حضرت پرسید: کجا بودى؟ عرض کردم: به زیارت حسین علیه ‏السلام رفته بودم. حضرت فرمود: بدان که اگر قبر عبدالعظیم در شهر خودتان را زیارت کنى، همچون کسى باشى که حسین بن على علیهماالسلام را زیارت کرده باشد.»

منبع: ثواب الأعمال: ج ۱، ص ۱۲۴

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • اجتماع بزرگ صادقیون با میزبانی از شهید گمنام برگزار می‌شود
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است